FOTO / VIDEO: Urmasa lui Horea a preluat traditia familiei Poenariu in pictarea icoanelor. "Horea era constructor de biserici, Poenarii erau pictori de biserici"

Duminica, 17 Februarie 2019, ora 22:34
115 citiri
Urmasa a lui Horea, a preluat de la Maria Deac Poenaru traditia familiei in pictarea icoanelor. Se trage din neamul unui erou de referinta al romanilor si simte o obligatie morala de a duce mai departe traditia. "Horea era constructor de biserici, Poenarii erau pictori de biserici", asa s-a legat in sufletul ei totul.

Daniela Anca Marian, se trage din neamul eroului ardelean, Horea. La un moment dat, familia i-a plecat din tara, dar pe ea radacinile adanc infipte in pamantul din care se trage, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea