FOTO: Voluntarii Crucea Rosie au organizat demonstratii de prim ajutor in aer liber si prezentari pentru elevii din Alba, in saptamana "Scoala Altfel"

Sursa: Alba24.ro
Joi, 09 Aprilie 2015, ora 11:12
39 citiri
In saptamana "Scoala altfel", voluntarii Crucii Rosii Alba au sustinut prezentari destinate elevilor, referitoare la istoricul si principiile Miscarii Internationale a Crucii Rosii, la domeniile de activitate ale Crucii Rosii, precum si modalitatile prin care voluntariatul contribuie la evolutia societatii si dezvoltarea personala a individului.

Printre unitatile de invatamant care au manifestat deschidere fata de organizatia Crucea Rosie si au solicitat prezenta voluntarilor nostri la orele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.