Fragment din dialogul halucinant dintre politistul de la 112 si Alexandra: "Bine, bine, stai acolo! Nu mai tine linia ocupata"

Sursa: Alba24.ro
Luni, 29 Iulie 2019, ora 21:11
61 citiri
Alexandra Macesanu, fata rapita, violata si ucisa de Gheorghe Dinca, a avut in ultimele clipe din viata o discutie telefonica greu de imaginat cu politistul care a preluat apelul de la operatorul STS. Va prezentam mai jos un fragment obtinut pe surse de Digi24.
Potrivit surselor Digi24, Alexandra a fost timorata de politist si o inhiba prin atitudinea lui, ba chiar ar fi fost recalcitrant. De asemenea, tanara le-a dat politistilor un detaliu elocvent care reducea aria de la 250 de case la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.