Gandurile unei tinere din Alba Iulia, studenta in Londra: "Hai sa credem ca revolutia asta e un nou inceput". Mesaj pentru studentii romani care lupta pentru tara si a caror dezamagire nu cunoaste limite

Marti, 07 Februarie 2017, ora 22:30
105 citiri
Dupa experientele pe care le-a trait peste granita si empatizand de la distanta cu situatia tarii, o fosta eleva a Colegiului National "Horea, Closca si Crisan" din Alba Iulia, studenta in prezent la una dintre facultatile aflate in top 20 din lume, "King's College" din Londra, s-a simtit incercata de nevoia de a scrie si de a transmite un mesaj tuturor studentilor romani, care lupta pentru tara si a caror dezamagire nu cunoaste limite.

Delia Gligor spune ca ii invidiaza pe tinerii care au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea