Garda Forestiera va avea mai multi angajati. Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor: "Trebuie sa fie un grup de elita, un fel de DNA al padurilor"

Sursa: Alba24.ro
Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 23:59
49 citiri
Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca-Palmer a declarat joi ca Garzile Forestiere trebuie sa fie un grup de elita, sa devina un fel de DNA al padurilor. In acest sens au pentru anul in curs buget pentru cresterea numarului de angajati.

"Padurile sunt o resursa strategica a tarii si ma bucur ca s-a luat decizia de a include acest capital natural in domeniul strategic. Situatia padurilor este complexa (...). In mod concret, nu se va putea ca in 10 luni sa rezolvam probleme ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.