Horatius Dumbrava despre reinvestirea Codrutei Kovesi: "Era nevoie de competitie si transparenta. Poate si alti procurori ar fi dorit sa participe"

Sursa: Adevarul
Joi, 03 Martie 2016, ora 16:43
31 citiri
Judecatorul Horatius Dumbrava considera ca in procesul de numire a procurorului sef al DNA era nevoie de competitie si transparenta, la fel cum se procedeaza in cazul tuturor procedurilor de promovare in functii de conducere. "Nu este normal sa vii intempestiv cu o propunere in conditiile in care se cer anumite criterii despre care tocmai Comisia Europeana ne spunea in raportul MCV. Cred ca ar fi fost necesar sa se vina cu anumite criterii. Din 2015, toate functiile de conducere, atat la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.