IGPR: Peste 4.800 de persoane date in urmarire cu mandate sau disparute de la domiciliu au fost depistate de politisti, in primele sase luni din 2015

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 25 Iulie 2015, ora 20:10
43 citiri
In primul semestru al acestui an, politistii au solutionat aproape 3.000 de cazuri de disparitie si au depistat peste 1.800 de persoane pe numele carora existau mandate emise de instantele de judecata.

Sub coordonarea Inspectoratului General al Politiei Romane, politistii au depistat 4.813 persoane disparute sau pe numele carora existau mandate emise de instantele de judecata.

Dintre acestea, 1.358 de persoane aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, 226 aveau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.