In dosarul CRIMEI din parcarea unui local din Sebes inculpatul si-a schimbat conduita: "nu isi aminteste momentul respectiv. Pe film nu se poate vedea daca exista o lovitura de cutit"

Sambata, 25 Mai 2019, ora 07:51
55 citiri
Dosarul crimei din parcarea unui local din Sebes. Inculpatul a solicitat o expertiza informatica a filmului video care surprinde altercatia dintre el si victima sustinand ca nu este vizibil momentul in care loveste cu cutitul. Curtea de Apel a respins expertiza informatica a filmului video care surprinde momentul crimei.

Curtea de Apel Alba Iulia a avut pe rol, dosarul crimei de la Sebes, ce a avut loc in urma cu 1 an de zile. Inculpatul Stancu Valer a fost condamnat de Tribunalul Alba la 13 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea