Inceperea lucrarilor de constructie a noii sectii de Psihiatrie la spitalul din Alba Iulia, amanata din cauza avizelor ISU. Cosarca: "De 4 ori ne-au intors pompierii proiectul"

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 15:34
57 citiri
Constructia noii sectii de psihiatrie, ce urmeaza a fi amenajata in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia, este blocata din cauza unor elemente neconforme din scenariul de incendiu. Lucrarile trebuiau sa inceapa in luna august a acestui an, insa, potrivit managerului unitatii spitalicesti, termenul a fost amanat din cauza pompierilor care au intors proiectul de mai multe ori.

"Aproape cu toate lucrarile suntem blocati. De 5 ani de zile lucram si reparam, dar ca anul acesta nu ni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea