INTERVIU "Doamna cu pantofi albastri", judecatoarea care a incantat Romania: "Am sperat ca numele meu sa nu fie facut public"

Sursa: Adevarul
Duminica, 10 Iulie 2016, ora 15:17
35 citiri
Judecatoarea Camelia Folea, de la Judecatoria Blaj, devenita celebra dupa relatarea "Doamna cu pantofi albastri", facuta pe Facebook de avocata Madalina Scutelnicu, explica intr-un interviu cum abordeaza situatiile in care copiii devin "monede de schimb" intre parinti si-i sfatuieste pe romani sa aiba mai mare incredere in sistemul de justitie. Numele Cameliei Folea "a incins" in ultimele zile retelele sociale si site-urile de presa. A devenit un celebru magistrat din tara datorita modului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.