Investitie de 3,5 milioane de euro si noi locuri de munca la Alba Iulia. VCST Automotive Production isi mareste capacitatea de productie

Sursa: Alba24.ro
Duminica, 03 Aprilie 2016, ora 23:59
95 citiri
VCST Automotive Production Alba, producatorul belgian de componente auto care a inaugurat la Alba Iulia, in 2013, o fabrica de 30 milioane de euro, pregateste extinderea capacitatii de productie, printr-o noua investitie.

In acest an, va investi aproximativ 3,5 milioane de euro intr-o noua hala de 5200 mp plus anexe, utilitati, o cantina cu capacitate de 250 de locuri si parcare.

Potrivit conducerii firmei din Alba Iulia, constructia ar urma sa inceapa din mai si hala sa fie functionala din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.