Ioan Dirzu, PSD Alba: "PNL a coborat mult prea jos in lupta sa politica. Nu poti sa iti doresti sa castigi cu orice pret, prin intermediul institutiilor de forta!"

Sambata, 19 Mai 2018, ora 06:30
34 citiri
PNL a coborat mult prea jos in lupta sa politica. Nu poti sa iti doresti sa castigi cu orice pret, prin intermediul institutiilor de forta!

Iar prin faptul ca au ajuns sa recurga la plangeri penale si anchete ca sa "dea cu parul" in adversarii politici, nu fac decat sa le arate romanilor ca reprezinta un partid falimentar, complet anti-democratic si condus de un politician incompetent.

Cei de la PNL au demonstrat o data in plus ca sunt lipsiti de coloana vertebrala, politic vorbind, ca n-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea