Ioan Lazar, ALDE Alba: Diferenta mare dintre salariile bugetarilor si cele ale angajatilor la privat, nu este in regula!

Vineri, 15 Februarie 2019, ora 15:33
77 citiri
Presedintele ALDE Alba, Ioan Lazar, a declarat, vineri, la conferinta de presa, ca vrea sa propuna conducerii partidului sa gaseasca solutii pentru diminuarea diferentei foarte mari dintre salariile bugetarilor si cele ale angajatilor in mediul privat.

"Nu este in regula cu majorarea salariilor la bugetari comparativ cu situatia angajatilor din mediul privat. Chiar daca a fost o hotarare la care si ALDE a pus umarul, datoria mea ca privat este sa imi apar, in primul rand, interesul societatii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea