ISU Alba nu face publica lista localurilor care nu detin autorizatie. Spune ca "denumirile firmelor fac parte din categoria informatiilor nedestinate publicitatii"

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 17:14
37 citiri
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Unirea" al judetului Alba nu face publice firmele autorizate si neautorizate din partea ISU in judetul Alba invocand "art. 9 din Ordinul Ministrului de Interne nr. 319 din 19.09.2002".

In data de 17 noiembrie, Alba24.ro a solicitat ISU Alba, printr-o cerere privind liberul acces la informatie, "situatia autorizarilor din partea ISU pentru societati cu puncte de lucru baruri, restaurante, alte localuri, dar si scoli, gradinite, alte institutii publice, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.