ITM Alba: Amenzi de peste 10.000 de lei pentru firme care nu au respectat legislatia muncii. Nereguli constatate de inspectori

Sursa: Alba24.ro
Marti, 27 Decembrie 2016, ora 21:13
33 citiri
Inspectorii de munca din Alba au dat amenzide peste 10.000 de lei firmelor depistate cu nereguli, inainte de Craciun. Nu au fost insa identificate cazuri de persoane angajate fara forme legale.

In perioada 19-23 decembrie, in domeniul relatiilor de munca, inspectorii ITM Alba au controlat 52 de agenti economici, cu un numar total de 1970 de angajati.

Au constatat 66 de nereguli si au dat patru amenzi, in cuantum total de 10.300 de lei. Nu au fost depistate persoane angajate fara forme legale. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.