ITM Alba: Amenzi de peste 24.000 lei, dupa controale la zeci de agenti economici din judet. Firma din Cugir, sanctionata pentru munca "la negru"

Sursa: Alba24.ro
Luni, 01 Februarie 2016, ora 14:13
148 citiri
Inspectorii ITM Alba au aplicat amenzi de peste 24.000 de lei, saptamana trecuta, pentru agenti economici cu probleme in activitatea de munca. O intreprindere indviduala din Cugir a fost sanctionata pentru munca "la negru", pentru ca a primit in activitate o persoana fara a avea forme legale de angajare.

In perioada 25-29 ianuarie, au fost controlati in domeniul relatiilor de munca 44 de agenti economici, cu un numar total de 1286 de angajati. Inspectorii ITM au constatat 98 de nereguli si au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.