JOI si VINERI: "Zilele teatrului pentru copii - Lucian Blaga", la Alba Iulia. Elevi din toata tara, pe scena Teatrului de papusi "Prichindel"

Sursa: Alba24.ro
Joi, 26 Mai 2016, ora 08:10
57 citiri
Elevi din toata tara participa in aceste zile la Festivalul national "Zilele teatrului pentru copii - Lucian Blaga" de la Alba Iulia.

Joi, 26 mai si vineri, 27 mai, incepand cu ora 10.00, pe scena de la Teatrul de Papusi "Prichindel" din Alba Iulia sustin spectacole trupe de elevi de la mai multe scoli din Alba, Dolj, Arges, Braila, Sibiu, Giurgiu, Balsea, Timis. Cluj, Iasi, Brasov, Mures.

Evenimentul este organizat de ISJ Alba, prin Palatul Copiilor Alba Iulia, cu sprijinul financiar al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.