La APA CTTA Alba indemnizatiile sefilor curg, ca apa pe conducta. Prime de pana la 15.000 de euro pentru "realizarea planului de incasari"

Sursa: Alba24.ro
Luni, 22 Mai 2017, ora 08:17
135 citiri
Salariile si indemnizatiile directorilor si a membrilor Consiliului de Administratie de la APA CTTA Alba curg ca apa pe conducta, pe spatele facturilor platite de cetatenii judetului. APA CTTA Alba este o societate aflata in subordinea Consiliului Judetean Alba si totodata un loc caldut si bine platit pentru politicieni locali expirati sau pentru rude, neveste sau copii. In spiritul "linistii" politice si a blatului dintre partide, in structura banoasa a companiei au fost strecurati, algoritmic, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.