Lectie de educatie rutiera in parcarile magazinelor Lidl din Alba Iulia, Blaj, Sebes, Aiud si Cugir, pentru copiii intre 4 si 10 ani. Campanie a Politiei Romane

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 30 Septembrie 2017, ora 23:59
79 citiri
Pentru al cincilea an consecutiv, Politia Romana si Lidl desfasoara cea mai ampla campanie de educatie rutiera la nivel national - "Verde la educatie pentru circulatie". Lectia de circulatie rutiera va avea loc simultan in parcarile magazinelor Lidl din intreaga tara, pe 30 septembrie, de la ora 11:00, cand sunt asteptati sa participe toti copiii cu varste intre 4 si 10 ani. Campania se va desfasura in parcarile tuturor magazinelor Lidl din judet, iar copiii vor primi premii.

Pe 30 septembrie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.