LOCALNICII din HOREA implicati in actiunile de SALVARE a PASAGERILOR avionului prabusit in Apuseni primesc "CRUCEA ARHIEPISCOPALA"

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 24 Ianuarie 2014, ora 00:32
176 citiri
Duminica, dupa Sfanta Liturghie oficiata la Catedrala Reintregii Neamului din Alba Iulia, 11 oameni din comuna Horea care au intervenit pentru salvarea pasagerilor din avionul prabusit in Apuseni vor primi crucea arhiepiscopala, ce mai inalta distinctie care se acorda persoanelor din afara clerului.

IPS Irineu va fi cel care va inmana aceste distinctii localnicilor care au dat dovada de curaj si suflet mare. Printre acestia se numara cei trei salvatori care au ajuns primii la locul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.