LOCURI de MUNCA vacante in ALBA: Posturi pentru grafician calculator, fotograf, ingineri, agenti de paza. OFERTA completa si CINE angajeaza

Sursa: Alba24.ro
Marti, 15 Septembrie 2015, ora 23:59
194 citiri
Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Alba a transmis oferta de anunturi locuri de munca disponibile in Alba Iulia, Aiud, Blaj, Campeni, Cugir si Sebes, la data de 15 septembrie.

Sunt vacante posturi pentru grafician calculator, fotograf,responsabil afacere, agenti de securitate, ingineri, asistenti medicali, soferi si muncitori.

Citeste si POSTURI in ADMINISTRATIE: Secretar la Universitatea din Alba Iulia, inspector la Primaria Zlatna, asistenti medicali la Aiud si Abrud. LISTA ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.