LUNI seara, la "Jocuri de Putere" pe Realitatea TV: Omoara Legea darii in plata "Prima casa? Cine vrea sa creasca tensiunea romano-ungara?

Sursa: Alba24.ro
Luni, 29 Februarie 2016, ora 23:59
52 citiri
Rares Bogdan te asteapta asta-seara, alaturi de parlamentari la "Jocuri de Putere" pentru a-ti spune ce se va intampla cu creditele imobiliare. Se va aplica sau nu retroactiv legea darii in plata? Cand si daca va fi ea votata si aplicabila?

Scandalul din jurul legii darii in plata este departe de final. Din cauza razboiului politic dintre PNL si PSD, condimentat cu ingerinte BNR si din sistemul bancar, romanii inca nu stiu cum se va aplica, in ce mod ii ajuta si care sunt subteranele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.