Mama eroina! Povestea unei femei din comuna Hopirta, ce a dat nastere la 15 copii si are 31 de nepoti. Primeste o pensie de 500 de lei, dar niciun ajutor din partea statului: "Nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu"

Joi, 16 Martie 2017, ora 22:31
86 citiri
La inceput, atunci cand administratorii comunei Hopirta mi-au spus ca la ei, in unitatea administrativa pe care o conduc, traieste o femeie - "mama eroina", care a nascut 15 copii, am crezut ca aceasta este de etnie roma. Am presupus acest lucru stiut fiind faptul ca romii sunt oameni iubitori de copii, care pe parcursul istoriei lor seculare au demonstrat o natalitate mare. Spre surprinderea mea, primarul comunei m-a contrazis si chiar m-a dus la poarta ei, pentru a ma convinge ca nu este asa. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea