Maratonistul fara o mana care alearga 960 de kilometri pentru copiii grav bolnavi: "Multi copii sunt condamnati de birocratie sau de nepasare"

Sursa: Adevarul
Sambata, 09 Iulie 2016, ora 14:16
65 citiri
Levente Ioan Polgar (34 de ani) este un atlet din orasul Aiud, judetul Alba, care alearga frecvent curse de peste 100 de kilometri. Pe 26 iunie 2016 a plecat in cea mai importanta aventura a vietii lui. Si-a propus sa traverseze Romania in alergare de la un capat la altul, pornind de la Vama Jimbolia (Timis) si pana la Vama Veche (Constanta). Si-a planificat sa ajunga la malul Marii Negre pe data de 9 sau 10 iulie. Tanarul a imbracat un echipament sportiv avand inscris numele Asociatiei "Little ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.