MAREsI seara la "Jocuri de Putere" pe Realitatea TV: Adevarul despre autostrazile Pitesti - Sibiu, Comarnic - Brasov si afacerea "moscheea"

Sursa: Alba24.ro
Marti, 28 Iulie 2015, ora 23:59
65 citiri
Marti seara, de la ora 21.00, Rares Bogdan si invitatii sai iti spun adevarul despre averile pe care le pierd romanii si restul europenilor din cauza autostrazilor care exista doar pe hartie. Vei afla de la fostul ministru al Lucrarilor Publice Nicolae Noica si fostul ministru al Transporturilor Alexandru Nazare, adevarul despre incidentele care au scos autostrazile Pitesti-Sibiu si Comarnic-Brasov din mintea gestionarilor infrastructurii. Iar de la trimisul transportatorilor, Augustin Hagiu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.