MASA POPULARA de 1 Decembrie la Alba Iulia: 12.000 de portii de fasole cu carnati si varza cu ciolan, pentru romanii care vor alege sa sarbatoreasca Ziua Nationala in "Cealalta capitala"

Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 22:32
148 citiri
Romanii de pretutindeni care vor alege sa sarbatoreasca Ziua Nationala 2017 la Alba Iulia, locul in care spiritul Romaniei se simte mai bine ca oriunde de 1 Decembrie, vor fi ospatati cu o masa populara la care vor fi servite, gratuit, nu mai putin de 12.000 de portii de fasole cu carnati si varza cu ciolan.

Traditionala masa populara va fi oferita in acest an in mai multe puncte amenajate in curtea interioara a unitatii militare, aflata in apropiere de Piata Cetatii.

Portiile vor fi servite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea