Medicamente pentru toti pacientii in spitalele din Alba, de sarbatori. Horea Timis: "Daca cineva cumpara si un ac, sa ne aduca in scris cu chitanta"

Sursa: Alba24.ro
Marti, 17 Decembrie 2013, ora 15:31
90 citiri
Spitalele din judetul Alba sunt pregatite pentru sarbatorile de iarna, atat din punct de vedere al stocului de medicamente, cat si al personalului. Confirmarea a fost data de directorul DSP Alba, Horea Timis care in urma controalelor efectuate la unitatile medicale din Alba a precizat ca "judetul nostru sta foarte bine la acest capitol" pentru perioada 24 decembrie - 6 ianuarie. Totusi, Spitalul Judetean de Urgenta Alba, Spitalul Orasenesc Abrud si unitatile medicale din Campeni, Cugir si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.