Ministrul Afacerilor Interne sustine abrogarea prevederii care permite iesirea la pensie a politistilor la 44 ani - "Sa ramana varsta normala"

Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 06:35
55 citiri
Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, ca sustine in continuare eliminarea prevederii din Statutul Politistului care permite iesirea la pensie a politistilor la varste de 44 si 49 de ani, precizand ca trebuie sa ramana pensionarea la varsta standard.

"Eu sustin in continuare si chiar imi doresc ca si colegii mei parlamentari sa fie alaturi de noi in acest demers, trebuie sa abrogam acel text de lege care permitea iesirea din sistem la varste de 44 de ani sau la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea