Ministrul Agriculturii, la Alba Iulia: "Fermierii cercetati penal pentru fals in declaratiile de la APIA nu vor mai avea niciun fel de problema"

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 24 August 2013, ora 00:32
210 citiri
Cei peste 10.000 de fermieri din Romania, dintre care aproximativ 560 din judetul Alba, care s-au ales cu amenzi si plangeri penale formulate de APIA pentru a restitui subventiile primite in 2007-2010 pentru ca au completat gresit declaratiile pe proprie raspundere, nu vor mai avea niciun fel de problema, daca proiectul de lege initiat in acest sens va trece de votul Parlamentului, in septembrie. Aceasta este declaratia facuta de ministerul Agriculturii, Daniel Constantin, la Alba Iulia, vineri, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.