Ministrul Agriculturii: "Multe produse care ajung in Romania sunt din segmentul cel mai ieftin. Efectiv otravim populatia si omoram producatorul roman"

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 23:59
29 citiri
Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, spune ca multe produse din strainatate care ajung in Romania se vand pentru ca sunt din segmentul cel mai ieftin. Astfel, populatia este "otravita" si producatorul roman "omorat". Declaratia a fost facuta vineri, la "Targul de Craciun".

Ministrul Agriculturii sustine ca va introduce din nou controlul la frontiera pentru reziduurile de pesticide, de produse chimice, pe considerentul ca, in cazul multor produse din "gama de jos" care ajung pe piata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.