Ministrul Mediului, despre depasiri accidentale ale valorilor de PM10 la Sebes si instalatiile de formaldehida. Raspunsul primit de senatorul Alexandru Peres

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 08:11
61 citiri
Ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, confirma, in raspunsul la o interpelare adresata in decembrie de senatorul Alexandru Peres, ca la Sebes sunt intregistrate depasiri accidentale ale emisiilor de pulberi PM10, mai ales pe timp de iarna. Mentioneaza si posibile cauze: incalzirea locuintelor cu combustibili solizi, circulatia rutiera si alte activitati industriale in zona. In ceea ce priveste valorile de formaldehida, sustine ca nu s-au inregistrat depasiri la acest indicator.

De ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.