Modificari la Legea gazelor naturale, adoptate de Guvern. Pana in 2021, control ANRE asupra pretului final de comercializare catre consumatorii casnici

Sursa: Alba24.ro
Joi, 29 Septembrie 2016, ora 14:14
39 citiri
Guvernul a modificat si completat Legea energiei electrice si a gazelor naturale, printr-o ordonanta de urgenta adoptata miercuri. Scopul: "asigurarea unor mecanisme necesare instituirii unui mediu competitiv, transparent si nediscriminatoriu pentru derularea tranzactiilor cu gaze natural pe piata din Romania, fiind create astfel premisele pentru valorificarea gazelor naturale la nivel national la preturi reale, de piata, determinate pe baza cererii si ofertei", potrivit Executivului.

Totodata, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.