Monitorizare permanenta a barajului de la Valea Sesii. Cupru Min SA Abrud lucreaza pentru solutia finala de blindare a galeriei de evacuare.

Duminica, 07 Mai 2017, ora 12:34
130 citiri
La cateva zile dupa accidentul de la Valea Sesii - atunci cand o sonda din iazul de decantare a Cupru Min SA Abrud a cedat si sterilul a fost deversat accidental in raul Aries, surse din cadrul acestei companii au adus cateva precizari pentru a informa cat mai corect despre situatia inregistrata aici in prezent.

Mai intai trebuie mentionat faptul ca anul trecut Cupru Min a informat pe proiectantul general - Comisia Nationala de Siguranta a Barajelor si a altor Lucrari Hidrotehnice - ca pe o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea