NEWSWEEK: Masoneria cu epoleti. "Fratii" din Ministerul de Interne isi ascund apartenenta la organizatie, dar se folosesc de ea

Sursa: Alba24.ro
Duminica, 22 Septembrie 2019, ora 14:11
104 citiri
Oameni importanti din Ministerul de Interne tin la secret faptul ca fac parte din Masonerie, insa nu ezita sa se foloseasca de influenta pe care le-o confera apartenenta la aceasta organizatie.
Printre cei aflati in aceasta situatie este ministrul de Interne, Mihai Fifor, dar si alti "grei" din structurile ministerului, relateaza Newsweek Romania.
Ministrul Mihai Fifor a intrat in Masonerie in 2008, unde a fost introdus de catre afaceristul Marian Petcu, recunoscut in Oltenia drept un mason ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.