Norma de hrana va putea fi acordata intregului personal al Politiei Locale - Modificarile la Legea 155/2010 vor fi aprobate in prima sedinta de Guvern

Marti, 10 Martie 2015, ora 12:32
81 citiri
MDRAP a finalizat, luni,, proiectul de OUG prin care se modifica, printre altele, si Legea nr. 155/2010, in sensul ca norma de hrana poate fi acordata personalului politiei locale, nu doar politistilor locali.

Prin acelasi act normativ, termenul de efectuare a cursurilor de catre politistii locali de la ordine publica si rutier, la unitatile de invatamant ale MAI, se majoreaza la 6 ani.

"Legea politiei locale nr. 155/2010, republicata in Monitorul Oficial nr. 339 din 8 mai 2014, cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea