NOUA LEGE A SALARIZARII: In loc de tichete de masa, bugetarii vor primi indemnizatii de hrana, in valoare de 2 salarii minime pe an. Cum sunt afectate firmele private?

Marti, 11 Aprilie 2017, ora 15:34
30 citiri
Potrivit proiectului Legii salarizarii, publicat de PSD pentru dezbatere publica si opinii, astfel incat in urmatoarele doua saptamani sa ajunga in Parlament, pe langa majorarile de salarii pentru angajatii de la stat din toate domeniile, este prevazuta inlocuirea tichetelor de masa cu indemnizatii de hrana, la o valoare de 2 salarii minime brute pe tara.

Firmele private care erau scutite insa de impozit pentru ca acordau tichete de masa vor fi astfel afectate. Si societatile infiintate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea