O familie din Alba produce branzeturi de 24 de ani, pe care acum le vinde in Europa. Arome fine de busuioc, cimbrisor sau piper

Luni, 21 Ianuarie 2019, ora 22:32
154 citiri
O familie din judetul Alba produce branzeturi de 24 de ani, businessul a avansat treptat, iar acum ajunge sa exporte produse cu arome fine de busuioc, cimbrisor si piper in Europa.

Branzeturile fabricate in Romania au ajuns in toata lumea. Strainii sunt incantati de cele cu trufe si ierburi aromate sau tinute la maturat.

Vanzarile de branzeturi fine au crescut cu 15%, in ultima perioada, iar micile fabrici din Ardeal au cucerit Europa. Ca sa se mentina pe aceasta piata, producatorii vin mereu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea