(P)Comunicat de presa: Dialog cu liberalul Mircea Hava despre politica, administratie, bani europeni, mandrie si alegerile europene. "Nu poti fi eurosceptic atunci cand copilul, nepotul, fratele sau mama sunt plecati la munca in strainatate"

Vineri, 17 Mai 2019, ora 15:34
70 citiri
Mircea Hava este considerat, prin rezultatele sale, unul dintre cei mai buni primari ai Romaniei. Cu fonduri europene, a reusit sa modernizeze Alba Iulia si faimoasa cetate a orasului si a imbunatatit semnificativ calitatea vietii locuitorilor sai. Alba Iulia s-a situat in topul absorbtiei de fonduri nerambursabile in randul municipiilor din Romania - 300 milioane de euro.

Domnule Mircea Hava, in ultima vreme ne confruntam in Romania cu un fel de confuzie generala legata de rolul nostru in UE. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea