(P) Horatiu Josan: "Eu nu am vandut niciodata iluzii! Programul meu va fi unul ancorat in realitate, cu solutii concrete, fara promisiuni desarte sau utopii!"

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 12:33
49 citiri
Pentru mine este o mandrie sa pot candida din partea ALDE, iar faptul ca atat copresedintii acestei formatiuni, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, cat si colegii din judet, mi-au acordat increderea de a reprezenta partidul in Parlament, ma onoreaza profund.

Intrucat ma regasesc, din toate punctele de vedere, in doctrina acestei formatiuni politice, imi insusesc programul politic al ALDE, cu care venim in fata alegatorilor si care propune, spre deosebire de alte partide, nu doar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea