(P) Unde au fost deputatii PNL de Alba cand s-a votat motiunea pe agricultura? Desigur, erau prea ocupati cu Guvernul Ciolos si cu presedintele Iohannis!

Joi, 19 Mai 2016, ora 09:30
37 citiri
Deputatii PNL au parasit ieri sala de sedinta a plenului Camerei chiar inainte de votul privind motiunea de cenzura depusa de PSD si ALDE impotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu. Surprinzator pentru romanul de rand, printre cei care au boicotat sedinta de vot final a Camerei Deputatilor se aflau si deputatii PNL de Alba.

Tocmai ei, cei care le spun oamenilor ca sunt aproape de ei si de nevoile lor! Iata dovada clara care ne demonstreaza din nou, tuturor, ca pe ei nu-i intereseaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea