Pana la 8000 de lei finantare de la stat daca iti schimbi sistemul de incalzire a locuintei. Cum se poate accesa ajutorul financiar din programul "Casa Verde"

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 17:11
71 citiri
Daca iti schimbi sistemul de incalzire al locuintei si vei folosi energie regenerabila, ai posibilitatea sa primesti ajutor de stat de pana la 8.000 de lei. Un act normativ in acest sens a fost publicat Monitorul Oficial. Se refera la programul "Casa Verde", insa detalii despre inscriere vor fi comunicate de catre autoritati.

Ordinul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor (MMAP) nr. 1817/2016 pentru aprobarea Ghidului de finantare a Programului privind instalarea sistemelor de incalzire ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.