Pastorala Cardinalului Lucian, Arhiepiscop si Mitropolit de Alba Iulia si Fagaras: "Sarbatoarea Pastilor ne trece de pe malul postului si al pocaintei, la limanul bucuriei de a fi cu Dumnezeu cel Viu!"

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 09:33
51 citiri
Iubiti credinciosi,

Ca in fiecare an, perioada Postului Mare ne-a condus, pe fiecare dintre noi, inspre momentul crucial al credintei: Invierea. Respectand pasul fiecaruia, mai mic sau mai mare, respectand conditia si starea noastra atat de diferita, Domnul ne-a ajutat pe toti sa facem inca o data un pelerinaj simbolic de patruzeci de zile. Iesiti din Egiptul pacatului, am avut parte de o trecere spirituala prin Marea Rosie pe urmele poporului ales; iesiti din lumea ce ne impresoara zi de zi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea