Peste 30.000 de locuri de munca vacante in Romania: Cele mai multe, oferite pentru muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor

Marti, 16 Octombrie 2018, ora 22:34
44 citiri
Peste 30.600 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM). Cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru muncitori necalificati, agenti de securitate si lacatusi mecanici.

Potrivit datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele ANOFM sunt inregistrate 30.660 de locuri de munca.

Dintre acestea, in Bucuresti sunt 5.783 de locuri de munca, in Prahova - 2.946, in Arad - 1.848, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea