PNL se opune Legii defaimarii initiate de PSD. "Reprezinta un atentat la libertatea de expresie garantata de Constitutie"

Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 12:34
35 citiri
In urma deciziei de marti, a Comisiei Juridice si Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor care au avizat favorabil legea initiata de Liviu Dragnea privind defaimarea sociala, PNL a anuntat ca va vota in plen impotriva proiectului de lege iar daca totusi va fi adoptata, o va ataca la Curtea Constitutionala (CCR).

"Prevederile acestei legi sunt periculoase si reprezinta un atentat la libertatea de expresie garantata de Constitutia Romaniei. Libertatea de exprimare este un drept ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea