Poiana Narciselor de la Negrileasa, loc de legenda. ASTAZI gazduieste prima etapa a Festivalului "Cultura pentru cultura"

Sursa: Alba24.ro
Duminica, 21 Mai 2017, ora 08:17
99 citiri
In Poiana Narciselor din comuna Negrileasa, florile si buna dispozitie sunt in centrul atentiei, in acest weekend. Este "Sarbatoarea Narciselor", eveniment prin care obiceiurile, traditiile si valorile populare sunt evidentiate intr-un cadru de basm. Tot acum se desfasoara si prima etapa a concursului "Cultura pentru cultura", organizat de Centrul de Cultura "Augustin Bena".

Poiana Narciselor a fost declarata din anul 1995 arie protejata si se afla in custodia Asociatiei de Turism si Ecologie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.