Povestea unui strain care a cunoscut reteta succesului la Alba Iulia. S-a stabilit aici in urma cu 20 de ani si aici a ramas!

Joi, 26 Mai 2016, ora 22:30
107 citiri
A calcat pe pamant romanesc la varsta de 20 de ani, iar, cu timpul, a ajuns sa se bucure de afaceri si de o cariera politica de succes, construita pe harnicie, implicare si sinceritate, pe meleagurile noastre. Este vorba despre Simone Albani Rocchetti, stabilit in Alba Iulia in urma cu 21 de ani.

Daca unii tineri din Romania iau calea strainatatii la o varsta destul de frageda, in speranta ca vor avea un trai mai bun, Simone Albani a luat viata in piept si, acum multa vreme, a decis sa inceapa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea