Precizari oficiale despre intarzieri la dosarele de pensionare in Alba si introducerea gazului metan in Apuseni. Raspunsuri primite de senatorul Alexandru Peres

Sursa: Alba24.ro
Marti, 29 August 2017, ora 21:19
74 citiri
Senatorul de Alba Alexandru Peres a primit recent raspunsuri la doua intrebari adresate Ministerului Muncii, respectiv Ministerului Economiei, referitor la situatii din judet.

Prima intrebare s-a referit la intarzieri inregistrate la solutionarea cererilor de pensionare, la Casa de Pensii Alba si a fost adresata oficial inca de la inceputul lunii iunie.

Senatorul a atentionat ca mai multe persoane care isi depun dosarele de pensie la Casa de Pensii Alba au reclamat ca perioada ce trece din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.