Prefectul de Alba, acuzat de un deputat PNL ca se implica ilegal in alegerile de la Horea: "Este aici ca sa intimideze si sa influenteze votantii"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Iunie 2017, ora 14:20
64 citiri
Prefectul de Alba, Danut Halalai (fost PSD), este acuzat ca se implica ilegal in alegerile pentru postul de primar in comuna Horea, judetul Alba. Fostul primar Corneliu Olar (PNL), in prezent deputat, sustine ca prefectul se afla duminica la Horea "ca sa influenteze si sa intimideze". Anterior, PSD a depus doua sesizari pentru coruperea alegatorilor cu bani si bautura. "Prefectul Danut Emil Halalai este si astazi aici, in fata sectiei de la Horea, cu masina prefecturii, cu presedintele PSD Alba ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.