Premierul desemnat Ludovic Orban anunta o ampla restructurare a aparatului administrativ, de la Guvern pana la ultima autoritate

Miercuri, 16 Octombrie 2019, ora 09:33
43 citiri
Liderul PNL Ludovic Orban anunta o ampla restructurare a aparatului administrativ, de la Guvern pana la ultima autoritate.
Premierul desemnat a anuntat reducerea numarului de ministere la 15, cel mult 16, prin recomasarea portofoliilor sparte in bucati. Intrebat ce inseamna restructurarea ampla a aparatului guvernamental, Ludovic Orban a raspuns ca, "in primul rand mai putine ministere".

"Asta este o prostie, nu exista in nici o tara din UE asa ceva (28 de ministere - n.red.). M-am uitat asa, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea