Premii pentru elevi si studenti din Alba, la concursul national de traduceri literare si de specialitate. Festivitatea de decernare a premiilor si alte activitati, in 27-28 aprilie

Miercuri, 25 Aprilie 2018, ora 12:34
56 citiri
Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Alba, Consiliul Judetean Alba, Biblioteca Judeteana Lucian Blaga din Alba Iulia, Asociatia Alba-Manche Impreuna AMI, British Council, Cluj-Napoca si Institut francais, Cluj-Napoca organizeaza, in perioada 27-28 aprilie 2018, activitatile de atelier ale Concursului national de traduceri literare si de specialitate pentru studenti si elevi, aflat la cea de-a VII-a editie.

Concursul are doua sectiuni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea